Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьВідео дня: поетеса й активістка Аманда Горман прочитала свій вірш, присвячений Новому року

Та запустила благодійний збір коштів

Американська поетеса й активістка Аманда Горман, яка виступала на президентській інавгурації Джо Байдена, представила новий вірш під назвою A New Day’s Lyric.

Instagram опублікував відео, де Горман читає вірш у білій сукні посеред театру. Поетеса поділилася, що написала A New Day’s Lyric, щоб «відсвяткувати новий рік та вшанувати біль і прояви людяності в минулому».

«Ця надія – наші двері, наш портал. Навіть якщо ми ніколи не повернемося до нормального життя, колись ми зможемо вийти за його межі, залишити відоме та зробити перші кроки. Тож давайте не повертатися до того, що було нормальним, а йти до того, що буде далі», – написала поетеса.

На додаток до вірша Горман запустила збір коштів для Міжнародного комітету порятунку (IRC), який має надати «програми порятунку життя для вразливих громад в усьому світі». Instagram передасть на ініціативу 50 тисяч доларів.

Під час інавгурації Байдена Горман прочитала свій вірш «Пагорб, на який ми піднімаємося» з однойменної збірки. Вона стала наймолодшою поетесою, яка коли-небудь виступала під час церемонії інавгурації.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.