Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьЗірка «Ейфорії» Сідні Свіні наголосила на важливості роботи координатора інтимності на зйомках

Від присутності координатора актори почуваються більш безпечно

Американська акторка Сідні Свіні («Ейфорія», «Білий лотос») поділилася, що робота координатора інтимності на зйомках дає акторам почуватися більш безпечно. Більше вона розповіла в інтерв’ю ELLE Australia

«Важливо завжди мати координатора з інтимних стосунків, навіть якщо це не секс-сцена, а просто розваги чи щось подібне. Це робить процес більш комфортним. Мені пощастило, бо мої колеги такі добрі. Це дуже безпечне та чудове середовище для створення таких сцен, а наявність координатора з інтимності додає відчуття на кшталт: «Я почуваюся добре, я почуваюся в безпеці, і це для моєї персонажки», – поділилася Свіні, яка грає Кессі в «Ейфорії».

Свіні також додала, що вважає важливим реалістичне зображення сексу в кіно, що й транслюють в «Ейфорії». «Я вважаю, що це доволі реалістичне очікування від сексу, тому що, коли ти думаєш про нього, дорослішаючи, усе полягає в тому, щоб догодити комусь іншому, а не собі. Ти не навчишся цього, поки не виростеш. Особливо для Кессі, вона цього не усвідомлює. Усе для когось іншого, усі її рішення для когось іншого», – сказала Свіні.

Перший сезон «Ейфорії» від HBO Max вийшов улітку 2019 року та розповідав про проблеми сучасних американських підлітків. Перша серія нового сезону вийшла 9 січня цього року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.