Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьНа кого підписатися: музикантка Дороті Тейлор, яка грає на барабанах більше 58 років

За каверами й відеоуроками музикантки слідкує мільйон людей

Американка Дороті Тейлор почала займатися музикою ще в 13 років, а сьогодні її називають «хрещеною мамою барабанів». Дороті грає вже більше 58 років, проводить приватні заняття з майбутніми музикантами й публікує кавери хітів у своєму TikTok.

@taylor.dorothea #fypシ #foryoupage @paistechannel #toohotoutside ♬ original sound - taylor.dorothea

Музикантка отримала свою першу ударну установку ще в старшій школі, а після її закінчення приєдналася до гурту, із яким грала по 5 разів на тиждень. За словами Тейлор, вона ніколи не мала «справжньої» роботи, адже почала викладати грі на барабанах у 17 років і займається цим досі. За свою кар’єру Дороті виступала в полька-, джаз- і рок-гуртах, а також у театральних і церковних колективах, симфонічних оркестрах та навіть на шкільних концертах. Своїм головним натхненням Тейлор називає творчість Бадді Річа.

@taylor.dorothea #fyp #foryoupage #pearljam ♬ original sound - taylor.dorothea
@taylor.dorothea #fyp #foryoupage #pasic #indianapolis #percussivearts ♬ original sound - taylor.dorothea

Дороті переконана, що будь-які невдачі у виступах допомагають розвивати свої навички, а також закликає жінок, які захоплюються музикою, не вагатися й розвивати свій талант, незважаючи на невелику репрезентативність. «Коли я починала, поряд зі мною не було жінок, які також грали на барабанах, але мені було все одно. Я займалася щодня й насолоджувалася кожною хвилиною. Тож беріться за справу й насолоджуйтеся!» – ділиться музикантка.

У своєму акаунті в TikTok Дороті ділиться техніками гри на інструменті, а також публікує кавери на відомі хіти Paramore, Blink-182, Disturbed та інших музикантів. За її діяльністю вже слідкує більше мільйона людей.

@taylor.dorothea Please visit YouTube for complete https://youtu.be/WTu09li_4Fo #fyp #foryoupage ♬ original sound - taylor.dorothea
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.