Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоОсвітні можливості для дітей. У Печерській міжнародній школі відбудуться дні відкритих дверей

Навчальний заклад пропонує повний освітній цикл, охоплюючи вік від 3 до 18 років

Освітні можливості для дітей. У Печерській міжнародній школі відбудуться дні відкритих дверей — Промо на Wonderzine

Печерська міжнародна школа (PSI Kyiv) організовує день відкритих дверей. Під час нього батьки зможуть дізнатися більше про навчальний заклад, познайомитися з лідерами навчального процесу, а також довідатися більше про освітні можливості для своїх дітей. 

Дні відкритих дверей відбудуться у двох форматах:

  • онлайн на платформі Zoom, 15 лютого о 18:00
  • офлайн у школі, 27 квітня о 10:00

Серед спікерів на події будуть директор школи Трей Голланд і керівник навчального процесу Девід Тігхелаар. Під час обох сесій відвідувачі матимуть змогу поставити питання й отримати необхідну інформацію стосовно вступу й процесу зарахування дітей до школи. 

Зареєструватись на події можна за посиланням

Більше про Печерську міжнародну школу

PSI Kyiv пропонує повний освітній цикл, охоплюючи вік від 3 до 18 років. Це забезпечує стабільність і системність у навчанні. У школі 77% вчителів мають післядипломну освіту, усі сертифіковані згідно з вимогами освітньої програми International Baccalaureate. Крім того, 60% вчителів є міжнародними викладачами. Загалом серед учительського складу представлено 11 національностей.

Перевага школи – викладання трьох програм Міжнародного бакалаврату: 

  • Primary Years Programme, PYP (програма дитячого садочку й початкової школи);
  • Middle Years Programme, MYP (програма середньої школи);
  • Diploma Programme, DP (дипломна програма для випускників). 

Програма дитячого садочку й початкової школи (Primary Years Programme, PYP) 

Учні й учениці вивчають базові предмети, досліджують навколишній світу крізь гру й отримують нові знання в постійній інтеракції з класними керівниками (homeroom teacher) і їхніми асистентами (teaching partners). Після завершення програми початкової школи діти презентують дослідження в межах події PYPX (симпозіум проєктів і дослідницьких робіт). Теми учні й учениці обирають з огляду на свої хобі або глобальні проблеми, з якими стикається людство (екологія, політика, тощо). 

Починаючи з 6 класу, діти отримують більше самостійності і взаємодіють з різними викладачами, а кожен клас має вчителя advisor (куратора) в ролі наставника.

Програма середньої школи (Middle Years Programme, MYP)

Діти вивчають комплекс загальних предметів і закріплюють базові знання: теорію її практичне втілення. Навчальний процес побудовано на принципі inquiry (запит); учні беруть участь у дискусіях, досліджують гіпотези й проводять навчальні експерименти. 

Дипломна програма для випускників (Diploma Programme, DP)

У старшій школі учні обирають декілька предметів з поглибленим рівнем вивчення; починається ретельна підготовка до вступу до вищих навчальних закладів. Учні мають гнучкий вибір предметів з урахуванням кар’єрних прагнень. Програма має написання есе для розвитку критичного мислення. Теорія пізнання (TOK) сприяє інтеграції знань, а CAS (creativity, activity, service) розвиває творчість, фізичну активність і громадську активність. 

Водночас учні PSI Kyiv отримують доступ до затвердженої МОН програми екстернату української школи. Печерська міжнародна школа отримала ліцензію на надання загальноосвітньої програми, і це робить навчання збалансованим і різноманітним. 

Основна мова викладання – англійська. Також у школі можна вивчати українську, французьку й іспанську мови.

PSI Kyiv піклується про психічний стан учнів і забезпечує соціальну й емоційному підтримку. Упродовж навчального року у школі проводять різні соціальні події, наприклад, Міжнародний зимовий фестиваль.

Крім того, школа має команду з підтримки учнів (Student support team, SST). До неї можна звернутися за різною допомогою, від академічних запитів до вирішення питань щодо самопочуття, або просто задля дружнього спілкування. 

Навчальний заклад також має бомбосховище й генератор.

Випускники Печерської міжнародної школи мають змогу вступати в престижні університети світу. Серед них – Гарвардський і Кембриджський університет, Швейцарська вища технічна школа Цюріха, Мельбурнський університет і Нью-Йоркський університет в Абу-Дабі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.