Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоЯ себе не розумію! Як книжка «Простими словами» допоможе розпізнавати емоції

Передзамовлення книги про закоханість, злість і сором

Я себе не розумію! Як книжка «Простими словами» допоможе розпізнавати емоції — Промо на Wonderzine

До кінця грудня триває передзамовлення книжки «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях» від The Village Україна та видавництва «Наш Формат». Її автори – письменник Марк Лівін і психотерапевт Ілля Полудьонний.

Про що та для кого ця книга?

Книгу створили за мотивами однойменного подкасту The Village Україна «Простими словами». Проте її писали окремо протягом пів року після завершення першого сезону подкасту, тому вона не повторює його зміст, а дає більше корисної та цікавої інформації. За структурою «Простими словами» складається з 20 розділів, кожен з яких присвячений певній емоції – злості, образі, щастю, сорому, закоханості.

Крім того, у книжці є історії про те, як ці емоції інтегровані в наше життя, а також вправи, через які можна краще пропрацювати ту чи іншу емоцію.

«Якщо ви розбираєтеся у своїх емоціях і почуттях, знаєте, з якими переживаннями зіштовхуєтеся, то вам простіше комунікувати та якісніше взаємодіяти з партнером або партнеркою. Важливо розуміти: ця книга – не червона пігулка. Вона не дає поради, а вчить розпізнавати емоції.

Емоції можна порівняти з різними показниками на панелі приладів у авто. Якщо в них розбиратися, то шанс доїхати до пункту призначення без штрафів і дорожніх пригод, значно вищий, бо ви знаєте, коли треба заїхати на заправку, коли полагодити несправності та де знизити швидкість. Книжка «Простими словами» пояснить, навіщо нам злість, закоханість, сором та інші емоції й допоможе розібратися в цих «показниках».

При цьому вона, у першу чергу, про розпізнавання своїх емоцій, а не про зчитування чужих. Бо загалом велика кількість людей не вміє ідентифікувати власні емоції. Це не значить, що вони нічого не відчувають, це значить, що вони не можуть ці відчуття розпізнати. Проте якщо цьому навчитися, то розуміти почуття інших стає значно легше», – психотерапевт та автор книги Ілля Полудьонний.

Чим вона корисна?

«Як часто ми ставимо собі запитання: «Чому це зі мною відбувається?» Пам’ятаю, коли я дорослішала, друком здебільшого виходили або праці Фройда, або ж щось на кшталт Дейла Карнегі. І те, й інше я прочитала ще у школі, але відповідей на свої запитання так і не знайшла. І, гортаючи «Простими словами», спіймала себе на думці, що в тому віці мені дуже не вистачало такої книжки. Де нормальною мовою пояснили б, що з тобою все окей. Що нормально злитися, висловлювати свої почуття, розчаровуватися, сумніватися, бути неідеальним. Упевнена, що ця книжка в будь-якому віці стане хорошим другом і допоможе краще зрозуміти себе та світ», – головна редакторка Wonderzine Україна Анна Хаєцька.

Передзамовлення книги триватиме до 23 грудня 2020 року.

Кожен, хто замовить книгу, отримає її з фірмовим знаком «Клубу Барабанного коня», підписом від авторів, листівкою та набором стікерів.

У широкому продажу книга планується наприкінці грудня 2020 року.

«Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях»

Зробити передзамовлення

Матеріал створено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.