Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоСама собі івент-менеджерка: як організувати домашню вечірку без факапів

5 простих порад щодо їжі, музики та розваг

Сама собі івент-менеджерка: як організувати домашню вечірку без факапів — Промо на Wonderzine

Плануєте святкувати свій день народження або просто запросити друзів на посиденьки додому? Любите ви це чи ні, та від організації нікуди не втекти.

Щоби ви менше переживали за салати, нарізки та наявність іншої їжі, Катерина Андреєва створила Dip Food – сервіс доставки гастрономічних вражень. Там можна замовити сети закусок і бути впевненими, що всі гості залишаться ситі та задоволені.

Wonderzine Україна разом із Dip Food і Катериною Андреєвою підготували поради, які допоможуть спланувати вечірку з друзями, щоб кожен із них отримав лише приємні враження від їжі та розваг.

Чатик у Viber чи Telegram? Головне – ні про кого не забудьте

Нагадаємо про основу основ: щоби не влаштувати зіпсованого телефону та не пересилати декілька разів інформацію, створіть чат у зручному месенджері. Там ви зможете закріпити важливу інформацію про час і місце зустрічі, а також обговорити деталі, як-от дозвілля, їжу та напої.

Це ваша вечірка, тож запрошуйте лише тих людей, із якими вам добре та затишно. Так навіть страви будуть смачнішими, адже нашому мозку важливо, де, з ким і коли ми їмо.

Продумайте меню, яке влаштує всіх

У стані безперервних клопотів і приготувань можна забути, що в когось алергія на банани, а хтось не любить ананаси в піці. Навіть якщо ви подруга чи друг-супергерой і знаєте смаки кожного гостя. Використайте вже створений чатик, який допоможе обговорити з друзями їхні очікування від їжі та напоїв і сформувати меню, яке влаштує всіх.

І для затишних посиденьок, і для вечора з дикими танцями радимо звернути увагу на закуски. Це зручний формат вечері, який складається з максимально різноманітного набору продуктів. А можна взагалі влаштувати собі свято на повну та перекласти турботу про стіл на Dip food. Бренд має великий асортимент вегетаріанських, веганських, солодких, солоних і сендвіч-сетів, які можна замовити прямо додому на потрібну кількість гостей і певну годину.

Їсти краще під лаунж-музику, а Брітні нехай зачекає до півночі

Помічали, що їжа в літаку здається несмачною, її хочеться посолити та поперчити? Це все через шум. Гучна музика так само впливає на наше сприйняття смаку, тож для початку вечора та частини з їжею, радимо зібрати плейліст із нейтральними треками в стилі лаунж. Для продовження вечірки можна обрати всім відомі танцювальні хіти, популярні пісні в караоке, а також музику, яка викликає у вас і друзів асоціації та спогади зі спільного відпочинку чи святкувань.

Лайфхак: не подавайте страви відразу, поки гості не познайомилися та не розслабилися. Стрес не дає рецепторам працювати на 100%, тож вони не зможуть повністю насолодитися їжею. Запропонуйте напої та розкажіть кілька фанових історій, щоби додати настрою.

Для боротьби зі зніяковілим мовчанням підготуйте кілька настолок

Ох, ці незручні паузи, коли друзі намагаються знайти спільні теми для розмов. Спілкування та їжа чудово поєднуються з настільними іграми. Вони допомагають швидше знайти спільну мову, особливо якщо треба ділитися на команди. Dream and Do Talks, «Еліас», «Монополія» й «Еківоки» допоможуть гостям краще пізнати одне одного та розслабитися.

Маленькі дрібнички = теплі спогади. Подбайте про мініподарунки

Навіть якщо ви святкуєте день народження та всі-всі подарунки в цей день для вас, радимо подумати про маленькі сюрпризи для гостей. Вони нагадуватимуть про хороший вечір із класною компанією. Одним із варіантів можуть стати фото на полароїд. Виділіть удома окрему зону зі знімками, які будете робити протягом вечора. У кінці святкування запропонуйте гостям забрати фото на згадку.

Обрати Dip food закуски для вечірки

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО
ЗА ПІДТРИМКИ DIP FOOD

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.