Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЩо завантажити: застосунок з аудіоказками та колисковими українською мовою

Історії народів світу з різною тематикою, сюжетом і героями

Застосунок «Аудіоказки Українською» пропонує одну з найбільших колекцій аудіоказок і колискових українською мовою. Проєкт має допомогти закласти фундамент національної самоідентифікації в дітей, а також популяризувати українську культуру.

Автори застосунку зібрали дитячі аудіокниги народів світу з різною тематикою, сюжетом і героями. У колекції доступно вже 838 аудіоказок і колискових пісень. Плеєр дозволяє прослуховувати їх як у застосунку, так й у фоновому режимі. Команда проєкту – більше 50 дикторів та акторів озвучування.

Серед особливостей платформи – розподіл аудіоказок на категорії, відкритий доступ до казок народів світу, як-от: українських, англійських і японських – а також можливість додавати казки в «обране» й формувати власний порядок відтворення.

За словами розробників, аудіоказки допомагають заспокоїти дитину перед сном, корисно та цікаво провести час, навчити чогось нового. «Кожен сюжет казки українською мовою має своє повчання, дає дитині життєвий урок, розширює уявлення про добро і зло, моральні принципи, випробування та переживання. Кожна казка – це справжня театралізована дія з якісною озвучкою, цікавим сюжетом та авторською музикою», – ідеться в описі.

Застосунок доступний на iOS та Android.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.