Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: сайт із переліком іноземних стипендій для українців

Більше 4500 пропозицій

ScholarshipsAds – це онлайн-платформа, яка збирає інформацію про відкриті стипендії, гранти, навчальні програми, а також можливості від університетів по всьому світу. Усі дані призначені для студентів і дослідників, які зацікавлені в навчанні за кордоном.

На тлі війни в Україні ScholarshipsAds додали окрему сторінку, де розмістили список стипендій від іноземних навчальних закладів по всьому світу, на які також можуть податися українські студенти. Наразі там представлені більше 4500 стипендій.

Зокрема, для українців наведені пропозиції з навчальних закладів Британії, США, Італії, Нової Зеландії, Австралії, Китаю тощо. До кожної стипендії наведена основна інформація, як-от: дедлайн подачі заявок, науковий ступінь, фінансування. Сайт також надає можливість прискорити пошук за параметрами. Користувач може обрати країну, де хоче навчатися, спеціальність, а також термін прийому заявок.

«Наша мета та головна місія полягає в тому, щоб допомогти студентам з іноземних держав і країн, що розвиваються, знайти доступні можливості для отримання стипендій та онлайн-курсів, які надають необхідні навички», – діляться автори платформи.

Раніше ми писали про 25 безкоштовних для українців онлайн-курсів, які допомагають перевчитися або здобути нову спеціальність.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.