Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: телеграм-канал «Марш жінок», де допомагають дівчатам і їхнім сім’ям

Допомогу можна отримати, якщо скористатися чат-ботом

Марш жінок – офіційний телеграм-канал українського жіночого руху «Марш жінок», який тепер активно допомагає жінкам, дітям і їхнім сім’ям.

З початком війни феміністична організація «Марш жінок», що займається питаннями пропагування гендерної рівності, прав жінок і протидії домашнього насильства в Україні, перетворилася на волонтерський хаб, який завдяки благодійним пожертвам займається адресною допомогою жінкам, які постраждали через війну.

Зокрема, «Марш жінок» здійснює закупівлю предметів першої необхідності: медичних засобів, дитячих товарів і харчування, особистих засобів гігієни й інших речей. Також «Марш жінок» допомагає з перевезенням сімей у безпечні місця та інформуванням щодо актуальних подій для внутрішньо переміщених осіб у Львові, де штаб діє безпосередньо.

Телеграм-канал цієї організації є основним засобом комунікації, де можна отримати необхідну допомогу, якщо скористатися чат-ботом.

Щодня на каналі з’являються не лише актуальні можливості для переселенців, а й вірші від читачів телеграм-каналу, новини про розвиток і звіти від організаторів ініціативи, підбірки важливої інформації для українок, які перебувають за кордоном.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.