Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: віртуальна виставка «Незламні. Хроніки війни в Україні»

Докази військових злочинів від професійних документалістів

Митці Української асоціації професійних фотографів (UAPP) з початку війни почали документувати страшні події у своїх фотороботах. Це вилилося в глобальний проєкт, мета якого показати, що переживає Україна сьогодні.

У віртуальній галереї показані знімки, що вже стали сторінкою у світовій історії. Це світлини, на яких зображені руїни пологового будинку в Маріуполі, обличчя героїв полку «Азов», зруйновані, але звільнені від окупантів українські міста, а ще братські могили, де поховані тисячі мирних жителів. Також у проєкті можна знайти фотографії, що не були опубліковані раніше.

Кожне фото в галереї символізує боротьбу й незламність українців. Їхню жагу до життя й бажання боронити рідну землі. Ризикуючи життям, фотографи щодня тримають інформаційний фронт, документуючи воєнні події, викривають правду про злочини ворога, скоєні на нашій землі.

Ukrainian Association of Professional Photographers (UAPP) із 2013 року веде освітні, соціальні та культурні проєкти. Це простір для професійного зростання й підтримки українських фотографів і книговидавців.

Відвідати онлайн-виставку можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.