Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Її власна війна». Олена Зеленська стала героїнею нового номера Time

Перша леді розповіла про свої проєкти та психічний стан

Американський журнал Time присвятив новий номер першій леді України Олені Зеленській. У матеріалі журналісти розповіли про нинішню діяльність і внутрішні переживання першої леді.

«Президент України бачив звіти розвідки, які вказували на те, що росіяни були готові атакувати. Але він не вірив, що вони це зроблять, і не закликав дружину готуватися про всяк випадок. Коли вони лягали спати 23 лютого, Зеленська не уявляла, що це буде останній раз за кілька місяців, коли вони спатимуть поряд», – пишуть у Time.

У виданні зазначили, що за 10 тижнів після повномасштабного вторгнення рф Зеленська вийшла з укриття та знайшла свій голос як лідерка в часи війни. Тимчасом як президент зосередився на забезпеченні підтримки Заходу, перша леді присвятила себе допомозі українцям упоратися з психічними травмами. «Велика частина стигми має коріння в Радянському Союзі, де українців вчили справлятися з травмою, приховуючи її. За словами Зеленської, ставлення було таким: «Розберись із цим, закінчуй із цим, а якщо скаржишся, то ти слабкий», – пишуть у матеріалі.

Time додали, що, як й інші українські родини, Зеленські потребуватимуть емоційної підтримки, оскільки боротьба триває, а кількість постраждалих зростає. «Щодня ви читаєте про них, ви чуєте про них, ви вбираєте це, і воно має ефект. Кожен із нас, включаючи мене, відчував, що наш психічний стан не такий, яким він мав би бути. Ніхто з нас не в порядку», – поділилася Зеленська.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.