Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяProjector Institute безкоштовно створить дизайн 30 українських брендів. Як подати заявку

Участь можуть узяти виробники продуктів харчування

Projector Institute у співпраці з Мінцифри й «Дія.Бізнес» запустили програму підтримки локальних підприємців на безоплатну реалізацію їхнього дизайн-проєкту.

З серпня по жовтень креативний факультет Projector Institute готовий реалізувати 30 кейсів для локальних брендів. Серед них:

  • 10 проєктів з розроблення айдентики;
  • 6 проєктів з моушн дизайну;
  • 4 проєкти з розроблення логотипу та паковання;
  • 5 проєктів з ілюстрації (рекламні матеріали, окремі елементи фірмового стилю, цілісна айдентика, постери, матеріали для соцмереж).

Участь у програмі можуть узяти малі й середні виробники крафтових продуктів харчування: меду, олії, овочів, фруктів, сирів, мʼясної продукції, випічки, трав тощо – з української сировини. Виробники мають створювати й реалізовувати продукцію в Україні та проводити благодійну або соціальну діяльність під час війни.

Щоб взяти участь у програмі, треба заповнити та надіслати анкету до 14 липня. Окрім цього, потрібно підготувати відеопрезентацію українською мовою до хвилини про свій бізнес і який саме проєкт потрібен від Projector. Відео потрібно опублікувати в Instagram або Facebook з відмітками Projector Institute і «Дія.Бізнес» та хештегом #хочу_креатив_від_projector з 5 по 14 липня.

Фіналістів оберуть до 25 липня. Із брендами будуть співпрацювати протягом серпня-жовтня 2022 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.