Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Висловлюю захоплення й повагу». Еллі Голдінг розповіла про свій візит до Києва

Співачка виступила на Саміті перших леді та джентельменів

Всесвітньо відома британська співачка Еллі Голдінг, яка взяла участь у Саміті перших леді та джентельменів, поділилася враженнями про свій візит до України.

За словами Голдінг, вона прагнула відвідати саміт, щоб «віддати належне хоробрості й стійкості українського народу». Співачка опублікувала фото із зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, а також з прогулянки столицею. Голдінг відвідала виставку згорілої російської техніки, Михайлівський собор і PinchukArtCentre. Вона також поділилася, що вивчила «красиву та потужну» пісню «Ой у лузі червона калина».

«Щодня мені нагадують про величезний внесок українських учених-кліматологів, експертів із відновлюваних джерел енергії й екологів. Вони переживають жахливу війну, що фінансується за кошт викопного палива. Якимось чином вони знаходять у собі мужність продовжувати працювати й вести кампанії на благо всього людства. Тож я завжди знала, що якщо матиму шанс, я теж постараюся з’явитися», – написала співачка.

Голдінг, яка є посолкою програми ООН з довкілля, нагадала, що Україна є «годувальницею» багатьох країн світу, а також одним із культурних і наукових центрів.

«У нічному поїзді до Києва я дивилася у вікно й бачила безкрайні поля… нагадування про те, що Україна є житницею світу, цей бастіон культури, науки й людяності також є колискою опору, мужності та відданості. Я не можу передати, якою емоційною була ця подорож. Забагато, щоб передати словами, але я висловлюю солідарність, захоплення й повагу до народу України», – поділилася Голдінг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.