Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Портрет хоробрості». Американський Vogue представив номер з Оленою Зеленською

В об’єктиві Енні Лейбовіц

Американський Vogue представив цифрову обкладинку жовтневого номера з Оленою Зеленською. Перша леді України дала велике інтерв’ю журналістці Рейчел Донадіо.

«Сценарію для перших леді на війні немає, тому Олена Зеленська пише свій. Коли я зустріла її одного дощового дня в Києві, де кав’ярні були зайняті навіть серед сирен повітряної тривоги, її сяюче обличчя й зелено-карі очі, здавалося, відобразили спектр емоцій, що проходять Україною сьогодні: глибокий смуток, спалахи чорного гумору, спогади про безпечніше, щасливіше минуле та сталевий стрижень національної гордості», – пише журналістка.

Матеріал доповнений фото Зеленської, які зробила Енні Лейбовіц. На деяких кадрах також з’явився президент України Володимир Зеленський. Ще на одному фото Олена Зеленська позує з українськими захисницями.

«Це були найжахливіші місяці в моєму житті й у житті кожного українця. Відверто кажучи, я не думаю, що хтось знає про те, як ми впоралися емоційно. Ми з нетерпінням чекаємо перемоги. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що допомагає нам триматися далі», – розповіла Зеленська для Vogue.

У матеріалі зауважили, що коли Україна бореться за міжнародну підтримку й свіжу військову допомогу, роль першої леді більше не є другорядною, і Зеленська стала обличчям нації, обличчям жінки й матері.

Донадіо також поспілкувалася з Володимиром Зеленським. Він поділився, що відчував страх за свою родину після того, що бачив і продовжує бачити на тимчасово окупованих територіях. Зеленський поділився, що пишається першою леді.

«Для початку, вона сильна особистість. І, мабуть, вона сильніша, ніж думала. І ця війна, ну, будь-яка війна, імовірно, обов’язково виявляє якості, яких ви ніколи не очікували. Звичайно, вона моя кохана. Але Олена – також моя найкраща подруга. Це дійсно так. Вона також патріотка й дуже любить Україну. А ще вона чудова мати», – поділився Зеленський для Vogue.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.