Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДиректор австралійського каналу назвав Емілію Кларк «повною низькою дівчиною»

Компанія опублікувала вибачення від імені чоловіка

Австралійська телевізійна компанії Foxtel вибачилася після того, як її виконавчий директор назвав акторку Емілію Кларк dumpy-looking girl, що в перекладі означає «повна низька дівчина». Про це пише The Guardian.

Директор каналу Патрік Делані виступив із промовою на заході в Сіднеї на честь прем’єри серіалу «Дім дракона». Делані сказав ЗМІ, що спочатку він був «збентежений, коли вперше почав дивитися «Гру престолів». «Я подумав: «Що це за шоу з повною низькою дівчиною, яка йде у вогонь?», – сказав він, посилаючись на героїню Кларк Дейнеріс.

Повідомляють, що люди в залі відчували себе ніяково від слів Делані. «Здавалося, що він чекав, щоб ми посміялися разом, але люди в залі очевидно були шоковані», – сказав один із глядачів.

Представник Foxtel вибачився за коментарі Делані, заявивши, що це була спроба «самопринизливого гумору». «Від імені пана Делані Foxtel Group просить вибачення, якщо його зауваження були неправильно зрозумілі та спричинили образу», – заявив представник каналу.

У відповіді додали, що коментар Делані мав передати ідею, що «Гра престолів» взяла на роль досі не відому акторку. «Емілія Кларк пройшла шлях від відносно не відомої до однієї з найвідоміших і найулюбленіших акторок на телебаченні й у кіно», – заявив прессекретар.

Фото: HBO

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.