Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДивіться трейлер фільму Pelosi in the House про американську політикиню Ненсі Пелосі

Стрічка досліджує її політичну кар’єру

HBO опублікував трейлер документального фільму Pelosi in the House про американську політикиню, спікерку Палати представників США Ненсі Пелосі. Продюсеркою й режисеркою стрічки стала донька політикині Александра Пелосі.

Фільм розповість про становлення політичної кар’єри Пелосі, її шлях до статусу першої жінки на посаді спікерки Палати представників за всю історію США, а також детальніше про її роботу в Конгресі.

«Насправді я не обирала це життя. Воно обрало мене», – говорить Пелосі в трейлері, відповідаючи на питання про те, чому вона вирішила зайнятися політикою.

Прем’єра фільму відбудеться 13 грудня.

Ненсі Пелосі – американська політична діячка, депутатка Палати представників Конгресу США з 1993 року. Із 2019 посідає посаду спікерки Палати представників США, яку також займала з 2007 до 2011 року. Пелосі – перша жінка на посаді спікерки Палати представників за всю історію США.

17 листопада Ненсі Пелосі повідомила, що не балотуватиметься на посаду керівника Демократичної партії в Палаті представників. Вона очолювала демократів у Палаті протягом 20 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.