Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяПринц Гаррі звинуватив королівську родину в «несвідомому упередженні» щодо них із Меган

У новому документальному серіалі про життя пари

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл звинуватили королівську родину в «несвідомому упередженні», через яке ті не бачили труднощі, які пережили він і Меган за роки до того, як покинули Букінгемський палац. Про це принц заявив у новому документальному серіалі від Netflix, пише CNN.

Перші кілька хвилин шоу принц Гаррі присвятив критиці ЗМІ: «Ніхто не знає повної правди. Ми знаємо всю правду, палац знає всю правду, і ЗМІ знають усю правду, тому що вони брали участь у цьому», – сказав Гаррі. Він додав, що вважає своїм обов’язком «викрити експлуатацію й хабарництво», які відбуваються в ЗМІ.

Принц також прокоментував рішення залишити королівську родину на початку 2020 року: «Я визнаю, що в усьому світі знайдуться люди, які принципово не згодні з тим, що я зробив і як я це зробив. Але я знав, що повинен зробити все можливе, щоб захистити свою сім’ю, особливо після того, що сталося з моєю мамою». Подружжя раніше розповідало про обмеження, накладені на них, коли вони були членами королівської родини, і про це неодноразово повторювали в серіалі.

Подружжя неодноразово згадало про обмеження, накладені на них, коли вони були членами королівської родини. Меган Маркл описала своє оголошення про заручини у 2017 році як «організоване реаліті-шоу». Також, за її словами, їхнє перше інтерв’ю як зарученої пари було «відрепетируваним». Принц Гаррі також згадав перші зустріч Меган Маркл із королевою, Кетрін, герцогинею Кембриджською, й іншими високопоставленими членами королівської сім’ї. «Я пам’ятаю, як моя родина вперше зустрілася з нею й була неймовірно вражена. Деякі з них не зовсім знали, що з собою робити, – сказав Гаррі. – Вони були здивовані… той факт, що я зустрічався з американською акторкою, був, мабуть, тим, що затьмарило їхнє судження більше, ніж будь-що інше на початку».

На думку Меган, її кар’єра акторки була «найбільшою проблемою». Гаррі також порівняв Меган зі своєю матір’ю, принцесою Діаною, яка загинула в автокатастрофі під час переслідування папараці в 1997 році. «У ній така ж теплота», – сказав він у першому епізоді. Перші три епізоди документального серіалу «Гаррі й Меган» вийшли на Netflix 8 грудня. Прогнозується, що серіал поглибить розкол між подружжям і Букінгемським палацом, зокрема після виходу другої частини 15 грудня. У ній детально опишуть розрив подружжя з королівською родиною і їхній переїзд до США.

Королівське джерело спочатку повідомило CNN, що ані Букінгемський палац, ані Кенсінгтонський палац, ані будь-які члени королівської родини не зверталися за коментарем щодо змісту серіалу. У документальному фільмі Netflix відзначається, що члени британської королівської родини «відмовляються коментувати вміст».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.