Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: Instagram блогерки, яка розповідає про домашній декор

Натхнення для тих, хто хоче створити затишну атмосферу у власному домі

Instagram Сьюзен Роу (@myedwardianhouse) – це джерело натхнення для тих, хто полюбляє домашній декор. Блогерка ділиться світлинами затишних віталень свого будинку, охайно обставленої кухні, невеличкої домашньої бібліотеки й інших кімнат, у яких панує різноманіття кольорів.

Будинок Сьюзен декорований в едвардіанському стилі. Блогерка каже, що хотіла би додати в інтер’єр більше мінімалізму, однак зізнається, що цього ніколи не станеться. Вона називає себе еклектичною максималісткою, адже чи не кожен куточок у її будинку вирізняється власним унікальним стилем.

Сьюзен уже почала прикрашати свою оселю до різдвяних і новорічних свят, тож з її сторінки можна почерпнути кілька ідей, як створити новорічну атмосферу у власному домі.

Сьюзен радить не вагатися, якщо хочеться змінити щось у своєму домі: «Якщо ви вважаєте свою задумку хорошою, то зробіть це: фарбуйте, заклеюйте, купуйте – що найгірше може статися? Шари й текстури завжди роблять кімнату затишною, а правильне освітлення додасть атмосферності».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.