Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДослідження: що може розповісти улюблений смак морозива про людей

Спойлер: більше, ніж ви думали

Дослідження: що може розповісти улюблений смак морозива про людей — Життя на Wonderzine

Вибір смаку морозива може розповісти про те, наскільки людина товариська, які в неї улюблені фільми та музика, пише Study Finds.

Компанія OnePoll провела опитування серед 2000 жителів США та з’ясувала, що найчастіше вони обирають шоколадне, ванільне та полуничне морозиво.

Згідно з дослідженням, любителі полуничного морозива, як правило, зустрічають свою любов до 24 років, ванільного морозива − у віці 25 років, а шоколадного − у 26 років.

Люди, які обирають полуничне морозиво, як правило, екстраверти, вони дивляться науково-фантастичні фільми та слухають джазову музику. Любителі шоколадного морозива надають перевагу романтичним комедіям і слухають попмузику, R&B та рок-н-рол.

Покупці ванільного морозива переважно інтроверти. Вони люблять собак більше, ніж котів, а в грі «Правда або дія» люблять ризикувати й частіше обиратимуть дію.

Незалежно від смаку морозива більшість опитаних люблять морозиво з кількома начинками, а найбільш популярними топінгами до морозива є шматочки шоколаду, горіхи, збиті вершки та карамель.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.