Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяСпланувати все: 6 планерів від українських брендів

Спланувати все: 6 планерів від українських брендів — Життя на Wonderzine

Естетично та функціонально

Якщо ваш мозок вибухає від кількості завдань, а застосунки для їхнього запису не викликають захвату, тоді час обирати новий планер.

Пропонуємо вам 6 планерів, з якими планування має стати справжньою насолодою, а жоден із тасків не загубиться.

Текст: Катерина Мельник

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Your planner

Команда Your planner створює естетичні планери не лише для ведення записів, а й для натхнення та пошуку себе.

Один із таких – недатований планер «Less perfection – more authenticity». Усередині розвороти для планування на місяць і тиждень, трекери звичок і колесо балансу. Їх доповнюють естетичні ілюстрації та цитати.

Разом із планером ви отримуєте lifestyle-воркбук. Його надсилають одразу після оформлення замовлення у форматі pdf. Такий воркбук має допомогти навчитися якісно планувати час і зрозуміти свої бажання за допомогою практик для мислення, постановки цілей і знаходження балансу.

599 гривень

Timebook

Timebook створюють повноцінні серії планерів на будь-який смак. Ми ж зупинилися на їхньому мінімалістичному білому планері із серії Monochrome. Він доступний ще в сірому та чорному кольорах.

Крім базових розворотів для планування і календарів, планер наповнили багатьма тематичними розділами: для ведення бюджету, подорожей, запису книжок і фільмів. А ще тут можна написати лист вдячності собі та підбити підсумки за рік.

530–555 гривень

Сумна вівця

Бренд «Сумна вівця» відомий своїми сумними товарами.Така назва виникла неспроста: у команді вважають, що сумувати – це нормально, як і відчувати будь-які емоції.

Радимо вам їхній «Серйозний Планівник (насправді ні)». У ньому можна занотовувати плани на тиждень чи місяць, фіксувати нові подорожі та знайомства, відстежувати свій емоційний стан. У планівник ще додали bucket list – перелік планів чи дій, які хочеться виконати за певний період часу. Наприклад, вивчити нову мову чи надіслати комусь листівку. На сторінках також можна знайти вірші від «Сумної» з ілюстраціями до них.

300 гривень

Totemnotes

Totemnotes – це бренд креативної канцелярії, зокрема планерів, записників, наліпок і ручок.

Якщо ви хочете контролювати потік особистих фінансів, то корисним може бути їхній набір Totem balance. Це відразу три компактні планери, кожен із яких розрахований на місяць. Тут можна відстежувати свої витрати за різними категоріями на день, тиждень і місяць.

До планерів додають окрему мінітаблицю на рік. З її допомогою можна сформувати річну статистику прибутків і витрат, позначаючи їхню кількість щомісяця.

175 гривень

Perfect Plan

Якщо ви в пошуку чогось незвичного, тоді радимо набір магнітних планерів від Perfect Plan. Їх можна легко прикріпити на холодильник або ж будь-яку іншу поверхню за допомогою додаткової магнітної стрічки.

До набору входить недатований планер на місяць із трекером звичок, меню на тиждень та два чеклісти «Купити» та «Зробити». Такими планерами можна користуватись безліч разів, адже записи ведуть спеціальними маркерами на водній основі, які можна стерти губкою. До того ж вони завжди виглядатимуть охайно, навіть якщо доведеться постійно змінювати плани.

780 гривень

Make Sense

Якщо вам складно знайти той самий ідеальний планер, який повністю відповідає вашим потребам і вподобанням – створіть його самостійно. На Make Sense пропонують поєднати різні варіанти наповнення, декоративні сторінки, обкладинки, стікери й аксесуари, і в результаті – отримати власний унікальний планер.

Ви можете обирати будь-які блоки: від різноформатних розворотів на день, тиждень чи місяць до трекера звичок, блоків для подорожей і читання. Окремо можна додати блок «Happiness» для покращення свого морального стану. У ньому поєднали щоденники вдячності, самопізнання та колесо балансу.

Ціна залежить від наповнення

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.