Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: подкаст «пояснизаеко» про екофрендлі спосіб життя

«Бути еко – це легко й не так страшно, як здається»

«пояснизаеко» – подкаст двох дівчат, які розповідають про власний досвід екофрендлі способу життя. Авторки майже 10 років досліджують тему екологічного життя, активізму, освітніх і бізнес-проєктів у цій сфері.

«Ми набили не одну ґулю, шукаючи більш дружні до довкілля альтернативи, і готові вберегти від зайвих (і болісних) пошуків вас і вашу нервову систему», – зазначають авторки.

Їхні теми – «усе про еко й навколо еко». У подкасті говорять про грінвошинг, раціональне приготування їжі, екофрендлі шопінг й інші пов’язані теми. Авторки діляться порадами, як пережити зиму, не шкодячи довкіллю, а також розвінчують популярні екоміфи.

Після початку повномасштабного вторгнення вони почали обговорювати важливі теми, як-от: вплив війни на довкілля; що робити зі сміттям, яке лишають після себе російські окупанти; відбудова міст, проблеми гуманітарної допомоги тощо.

Авторки пишуть, що їхній подкаст буде цікавий для тих, хто лише починає змінювати своє життя в більш екологічну сторону, і для екосвідомих людей з багажем знань і навичок. «Будемо розвіювати міфи й страхи, пояснимо, що бути еко – це легко й не так страшно, як здається», – зауважують авторки.

Послухати подкаст можна на Spotify, YouTube, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.