Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: гумористичний TikTok 92-річної блогерки про старіння

Жарти про похорони, стиль і колишніх

92-річна Ліліан Дроняк підкорює TikTok своїми сміливими жартами й стильними образами. Ліліан не боїться жартувати про старіння й свою смерть (вона вже навіть оплатила власні похорони), а також ділиться порадами щодо стосунків на мільйонну аудиторію.

@grandma_droniak

stop asking me this please. when i find out the date ill let you know

♬ Kali MMM MMM FT Latto REMIX - Kali

Ліліан – бабуся відомого блогера Кевіна Дроняка. У 2012-му вона знялася в його відео на YouTube «Поїздка в машині з моєю божевільною бабусею». Ліліан сподобалася глядачам, тож стала постійною гостею у відео онука.

Згодом вона почала створювати власний контент. Популярність їй приніс ролик із правилами для відвідувачів її похорон, який вона опублікувала в TikTok. Воно набрало майже 38 мільйонів переглядів, понад 6 мільйонів уподобань і безліч питань про те, хто така Берта й чому їй не можна приходити на похорони Ліліан.

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound - grandma_droniak

За словами Ліліан, вона створила сторінку в TikTok, щоб розпочати «безтурботну» розмову про смерть. «Це не повинно бути страшним або табуйованим... Я жартую про смерть, бо вона трапиться з нами всіма, як би страшно це не було», – сказала вона.

@grandma_droniak Replying to @chelse_carter ♬ original sound - grandma_droniak
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.