Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: інстаграм фотографині, яка фіксує естетику вільних жіночих тіл

Підкреслити красу там, де вона вже є

Сандра Лаццаріні – італійська самонавчена фотографиня, чиї світлини оповідають історію жіночого тіла через його деталі й різні предмети, як-от: квіти, фрукти або елементи гардероба.

Особливістю творчості Сандри є те, що обличчя її моделей зазвичай приховані. А їхній вік, навпаки, у самому фокусі її робіт.

Мисткиня передає через фотографію свої емоції, і також це заняття допомагає Сандрі в прийнятті власної тілесності. «Фотографування жінок і їхніх унікальних рис допомагає мені примиритися з усім, що я не приймаю в собі. Те саме може спрацьовувати для тих, хто вирішує позувати переді мною», – каже вона в коментарі для Fisheye.

Фотографиня підкреслює красу «там, де вона вже є». А елементи натюрморту, які Сандра використовує у своїх композиціях, іноді містять «свідомі чи несвідомі відсилки до сексуальності».

Нещодавно вийшов артбук фотографині, що має назву Me and Other Things. До видання ввійшли візуальні роботи Лаццаріні за різний час. Раніше її світлини також публікували MarieClaire, C41 Magazine, Frankie Magazine й інші видання.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.