Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: TikTok 62-річної американки, яка радіє життю наодинці

І виступає за більшу репрезентацію літніх жінок у медіа

Гайді Клементс – 62-річна американська сценаристка й продюсерка. Вона веде сторінку в TikTok, де на велику аудиторію демонструє креативні модні образи й розповідає життєві історії на різноманітні теми.

@welcometoheidi I am not perfect. #justgetdressed BRA: @harperwilde PANTS: Wolf vintage on etsy SHIRT: @everlane thrifted SNEAKERS: @adidas samba JACKET: @classicrockcouture ♬ Home - Machine Gun Kelly & X Ambassadors & Bebe Rexha

Гайді живе сама з 23 чи 24 років, ніколи не була заміжня й не має дітей. Нині вона насолоджується життям у власному будинку в Лос-Анджелесі, наодинці зі своїми трьома собаками.

«Одного дня хтось сказав мені: «Ти ніколи не дізнаєшся, що таке справжнє кохання, допоки не матимеш дітей». На мою думку, це було не тільки неправдиво, але й дуже грубо. Ми всі різні й маємо різні шляхи, тож не кажіть людям божевільного лайна і слідкуйте за собою», – розповіла Гайді.

Деякі користувачі навіть висловлювали свої співчуття щодо того, що Гайді помре наодинці, на що вона відповіла: «Можливо, коли настане мій час, я й буду одна, але я точно не помру на самоті. Я маю багато людей, які люблять мене, і я вдячна за це».

@welcometoheidi DATING. Oy #justgetdressed VEST; @zara mens PANTS: zara SHOES: @hoka BOXERS: @richerpoorer ♬ Doo Wop (That Thing) - Lauryn Hill

Гайді також виступає за більшу репрезентацію літніх жінок у медіа. Вона вважає, що молоді жінки нині охочіше дослухаються до старшого покоління.

«Зараз я із захопленням можу сказати, що молоді жінки насправді хочуть почути старших жінок… Я думаю, що суспільство зробило велику роботу, переконавши нас, що ми повинні ненавидіти одне одного... Проте я відчуваю, що покоління Z усвідомило, що всі жінки повинні триматися разом», – сказала Гайді.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.