Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: Instagram мисткині, яка в’яже маленьких звіряток

Лялькові сюжети, що зігрівають

dotpebbles_knits – Instagram-профіль британської майстрині Клер Ґарленд. У ньому вона показує в’язані версії своїх улюблених тваринок, одягає їх і зображує в різних затишних сценах.

Клер полюбляє рукоділля ще з дитинства. Уперше вона навчилася в’язати в школі, однак зробила це своїм хобі вже після народження першої дитини.

«Я попросила свою маму нагадати мені основи в’язання, показати, як правильно. Згодом я зв’язала дитячі пінетки, а потім, уже з набутими від пінеток навичками, я створила свою першу просту ляльку – перше з «В’язаних немовлят», – каже Клер в одному з інтерв’ю. Саме під такою назвою у 2005 році вийшла її книжка-ґайд із в’язання.

Відтоді, за 25 років, Клер створила дуже багато в’язаних іграшок. У її фотосюжетах часто з’являються одні й ті самі тварини, які, однак, мають індивідуальні особливості й натхненні зовсім різною естетикою чи навіть творами. Наприклад, нещодавно майстриня створила книжку про в’язання персонажів казок дитячої письменниці Беатріс Поттер.

Із запуском свого сюжетного Instagram-профілю, Клер зібрала злагоджену спільноту з тих, кого надихнула вона й хто надихає її саму. Майстриня часто публікує роботи своїх підписників і продовжує привертати до себе нових регулярними відеоуроками й своїм стилем. Наразі за нею стежать понад 200 тисяч осіб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.