Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: Instagram з мінімалістичними кольоровими татуюваннями

Від квітів і фруктів до маленьких пейзажів

Овенлі (ovenlee.tattoo) – мисткиня з Південної Кореї, яка створює мінімалістичні кольорові татуювання. Її роботи різноманітні: від простих зображень квітів чи фруктів до моментів із фільмів і маленьких пейзажів.

За словами мисткині, вона не планувала пов’язувати своє життя з татуюваннями. Овенлі вивчала кераміку й текстиль в університеті, а також любила ділитися своїми малюнками в соцмережах.

«Але одного разу людина захотіла зробити татуювання з одним із моїх малюнків. Мій друг, який на той час був татуювальником, зробив їй тату за моїм малюнком. І я відчула таку гордість. Саме тоді зрозуміла, що татуювання може стати моїм постійним мистецтвом», – розповіла Овенлі.

Натхнення мисткиня бере від природи, адже, як вона розповідає, у дитинстві з родиною багато подорожувала. Крім цього, вона часто робить ескізи на основі спогадів, мрій чи навіть снів своїх клієнтів. Овенлі каже, що прагне передавати у своїх роботах ніжність і тепло. Така сама ідея закладена і в її псевдонімі: мисткиня додала до англійського слова «oven» (духовка) своє прізвище Lee.

«Я хотіла передати у своїх малюнках те тепло, яке несе духовка», – пояснює майстриня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.