Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЯк пройшов благодійний захід від Wonderzine і бістро Tisto з нагоди річниці «ЇЇ підтримки»

У межах івенту зібрали 35 тисяч гривень для розвитку платформи

З нагоди річниці волонтерської психологічної платформи «ЇЇ підтримка», команда Wonderzine Україна спільно з київським бістро Tisto організували благодійний захід для розвитку ініціативи. У межах івенту зібрали 35 тисяч гривень, зокрема, для оплати роботи психологам та психотерапевтам, які працюють на платформі.

«За цей рік ми зібрали міцну команду професійних і надійних спеціалістів, отримали сотні повідомлень із подяками, які інколи нагадували зізнання в коханні, і надали допомогу 1500 людям», – розповідає головна редакторка Wonderzine Україна та засновниця волонтерської платформи Анна Хаєцька.

За словами співвласниць Tisto Юлі Хоменко та Олі Отрешко, ідея організувати благодійний захід виникла після того, як вони дізнались про платформу «ЇЇ підтримка». На думку Юлі та Олі, зараз дуже важливо створювати щось позитивне та, водночас, корисне. Тим паче, якщо це пов’язано з ментальним здоров’ям, оскільки це і є шлях до щасливої нації.

«Нашим спільним благодійним заходом з Wonderzine ми хотіли підтримати та передати обійми тим багатьом жінкам яким зараз ще важче – які вимушено покинули свої домівки, які втратили контакт з близькими, які титанічними зусиллями встають зранку», – розповідають власниці бістро.

Під час заходу ми розіграли 20 артподарунків від українських брендів одягу, косметики, посуду, свічок і прикрас, а також три місяці безкоштовної психологічної підтримки. Для участі у розіграші чи то онлайн, чи то офлайн, необхідно було зробити донат від 500 гривень.

До збору коштів можна було долучитись й іншим способом: купити квіти, замовити wonderбунь з лавандою й жасмином, який створили спеціально для заходу, або ж замовити «ЇЇ коктейль», зробити фото на полароїд або просто задонатити в монобанку.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.