Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяУ Нью-Йорку трансгендерного чоловіка висунули на посаду судді 

Він може стати першою трансгендерною людиною, яка працює в суді США 

Губернаторка Нью-Йорка Кеті Хочул призначила трансгендерного чоловіка суддею. Він може стати першою трансгендерною людиною, яка обійматиме подібну посаду. Про це пише Them.

Для остаточного призначення Сета Марніна необхідно, щоб його кандидатуру затвердив сенат штату, де здебільшого представлена демократична партія. Лише після цього погодження Марнін стане суддею Претензійного суду Нью-Йорка (Court of Claims), який розглядає судові процеси проти штату й пов’язаних з ним організацій. Згідно із заявою офісу губернатора, він стане перший трансгендерним чоловіком, який працюватиме в судовій системі США.

Марнін нині працює в Колумбійському університеті. Також він є засновником юридичної некомерційної організації Workplace Strategies. Кілька років тому працював адвокатом, здебільшого займався справами, повʼязаними з дискримінацією. Також був віцепрезидент із громадянських прав в Антидифамаційній лізі, де, як повідомляють, він конфліктував із більш консервативним керівництвом. Зокрема, через насильство проти темношкірих з боку поліції.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.