Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяГО #Stop_sexтинг запустила подкаст «Хороших батьків не блокують»

Мета подкасту – допомогти батькам захистити дітей від онлайн-ризиків

Громадська організація #Stop_sexтинг разом зі студією подкастів The Ukrainians Media запускають подкаст «Хороших батьків не блокують», щоби допомагати батькам захищати дітей від онлайн-ризиків. Про це пише Детектор Медіа.

Ведучою подкасту стане засновниця #Stop_sexтингу Анастасія Дьякова. Перший епізод, присвячений впливу воєнного контенту на дитину, уже можна прослухати на сайті ГО. У діалозі з дитячою й сімейною психологинею, президенткою Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів Катерина Гольцберг авторка обговорює те, як батькам убезпечити дітей від такого типу контенту; яким є вплив на сон і ментальне здоров’я; як допомогти дитині, якщо вона вже побачила такий контент тощо.

«По-перше, рекомендую контролювати час дітей в інтернеті за допомогою спеціальних застосунків. Це не говорить про те, що ми маємо контролювати особисті листування, це недопустимо. Але саме контент і час важливо контролювати. По-друге, це розмови з дітьми й налагодження довірливих стосунків у родині. Щоб у дитини було розуміння, що батьки її не захейтять, не покарають за те, що вона щось не так зробила або помилилася, і що є дорослі люди, які допоможуть і підтримають», – зазначила Катерина Гольцберг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.