Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: українська блогерка, яка популяризує прибирання

І ділиться корисними лайфхаками й рекомендаціями

Блогерка Аля (@alya_gryn) присвятила свою сторінку в TikTok популяризуванню прибирання й створенні естетики навколо буденних речей.

@alya_gryn Є тут ті, хто любить мити вікна? #прибирання #лайфхак #watsons ♬ оригінальний звук - Прибирання - Аля?

У своєму блозі Аля показує, як прибирає вдома, а також ділиться лайфхаками щодо прибирання й рекомендаціями щодо засобів, які вона використовує в побуті. Більшість із них доступні в українських магазинах чи онлайн.

@alya_gryn Як у вас з погодою? #vlog #влог #прибирання #домашнійзатишок #кавазкорицею ♬ Cute Girl - EXJUNE

«Я хочу, щоб мій будинок такий вигляд, ніби тут ніхто не живе, – каже Аля в одному з відео. – Звісно, у хорошому розумінні. Мені це дійсно подобається й приносить задоволення… Немає нічого поганого [у тому, щоб] хотіти, щоб твій будинок був чистим».

@alya_gryn Органайзер для спецій з [inst: klasno_vdoma] #організація #спеції #періекціонізм #організаціякухні #мінімалізм #візуальнийшум #прибирання @Прибирання - Аля? ♬ оригінальний звук - Прибирання - Аля?

Окрім порад для прибирання, у своєму TikTok Аля ділиться простими рецептами страв, розповідає про свою б’юті-рутину, а також показує моменти зі свого життя.

@alya_gryn ❤️Замовити можна в інстаграмі miva.professional або на сайті miva.in.ua #доглядзаволоссям #доглядзасобою #волосся #яквідроститиволосся @MIVA ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.