Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНатхненний «Барбі». У TikTok з’явився тренд, де жінки діляться моментами зі свого дитинства

Під трек Біллі Айліш What Was I Made For

Фільм «Барбі» з моменту виходу встиг не лише встановити рекорди в Україні й у світі, а й породити безліч TikTok-трендів. Серед них – тренд, у межах якого жінки діляться архівними відео зі свого дитинства, а також розповідають про своїх подруг.

@clarejuliet the barbie movie montage crushed me #fyp #billieeilish #barbie #barbiemovie #whatwasimadefor #girlhood #childhoodmemories #feminism #nostalgia #howilovebeingawoman @BILLIE EILISH ♬ original sound - Billie Eilish Home

Ролики публікують під трек Біллі Айліш What Was I Made For: він грає в одній з останніх сцен «Барбі», де ляльці показують, що чекає її в реальному світі людей. Сама співачка також долучилася до тренду й опублікувала архівні відео зі свого дитинства, де вона проводить час із родиною, робить перші кроки, грається й просто проживає своє «дівоче дитинство».

@billieeilish

♬ original sound - Billie Eilish Home

У межах тренду дівчата також публікують відеоспогади зі своїми друзями як дитячі, так і ті, на яких вони вже дорослі. «Не можу припинити думати про те, якою прекрасною є жіноча дружба», – пише одна з користувачок до свого відео.

@paulas.fits I am so deeply connected to them in a way i can’t even explain?? #barbie #girlhood #friendships ♬ original sound - Billie Eilish Home

Деякі користувачки діляться роликами зі своїми батьками, братами й сестрами. Одна з дівчат опублікувала відео зі своєю мамою, підписавши його словами: «Фільм «Барбі» – це нагадування про те, що твоя мама – теж дівчинка». У ролику дівчина показує, як її мама разом із нею радіє простій грі з ляльками.

@valpal49 i cant believe i found that clip #barbiegirls ♬ original sound - Billie Eilish Home

Акторка Америка Феррера (вона зіграла у фільмі «Барбі» мати, яка любить ляльки від Mattel) сказала, що фільм Ґрети Ґервіґ «оспівує нестримну радість дівоцтва у світі, де дівчата часто змушені рано дорослішати».

«Суть дорослішання – залишити позаду дитячі речі, особливо це стосується жінок. Чоловіки можуть мати свої чоловічі простори й вічно грати у свої відеоігри. А жінки – це «іграшки геть, займайся домашніми справами, дорослішай», – сказала Феррера.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.