Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: блогерка зі США, яка вступила в університет у 79 років

Жінка розповідає про навчання й заохочує інших слідувати за своїми мріями

Шерон Барбер (@grandmagreat) – блогерка зі США, яка вступила в університет у 79 років. Про своє навчання жінка розповідає в TikTok, а також записує туди заохочувальні й підтримувальні відео, запевняючи інших, що вони також здатні виконувати складні завдання.

@grandmagreat Student Experience First Day#education#foryourpage #dream #goals #fypage #doYOURbest #healthylifestyle #fyp ♬ original sound - Grandmagreat❤️

У юності Шерон була змушена покинути навчання, щоб доглядати родину. Жінка має п’ятеро дітей, 16 онуків і дев’ять правнуків. За її словами, вона прагнула повернутися до навчання, оскільки вважає, що освіта є важливою для людей будь-якого віку. Шерон розповіла, що має диплом молодшого спеціаліста й прагне отримати диплом у галузі креативного письма, оскільки в душі вона мріє бути письменницею.

@grandmagreat Episode 3 my uni experience as a sr citizen. #hardwork#student#students#grandmagreat#youcandohardthings#rducation#educational ♬ Good impression VP company introduction (3 minutes)(983023) - RYOpianoforte

Шерон поділился, що спочатку їй було страшно й складно розпочинати навчання наново, зокрема через те, що вона вже в дорослому віці. Однак скоро Шерон звикла, а в університеті зустріла багато нових і цікавих людей, які підтримали.

@grandmagreat My university experience#student #foryourpage #youcandohardthings #grandmagreatbelievesinyou #education ♬ original sound - Grandmagreat❤️

Окрім цього, Шерон щодня переконує свою мільйонну аудиторію в тому, що вони здатні робити складні речі. Жінка називає своїх підписників «онуками» й ділиться з ними підбадьорливими відео, заохочуючи людей іти до своїх мрій так, як це робить вона сама.

 

@grandmagreat Dont forget!#youcandohardthings #yourlight #strengthchallenge #fyp #grandmagreatlovesyou #grandmagreatbelievesinyou #makeeachdaycount #loveobeanother #fyp ♬ Piano instrument [Loop available](976507) - N.K.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.