Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: дизайнерка, яка створює одяг із залишків тканин

Щоб довести, що сміття – це також ресурс, який можна використовувати

Лана Тесленко – дизайнерка з Харкова, яка створює одяг із клаптів тканини, які збирає зі смітників. Тривалий час Лана розробляла дизайнерський одяг для подіумів, шила сумки й взуття, а також створювала декор для приміщень. Після початку повномасштабної війни вона переїхала до Хмельницького, де й почала новий напрям у своїй творчості.

@lanawabisabi #зеленіхуді♻️ #перетворюємосміттянакоштовності♻️ #екологіяжиття🌱 #екологіяукраїни #дизайнеродягу #худіоверсайз #худіукраїна #худіукраїнакупити #одягдлядівчат #фемелілук #фемелілукукраїна #одягдлясобак #спортивнийкостюм #ресайклинг #ресайклінг #recycle #recycling ♬ оригинальный звук - Lana

Одяг Лана створює з тканини, яку викидали швейні фабрики чи підприємства. Спочатку дизайнерка не сприймала серйозно свою нову діяльність, однак вона відгукнулася людям. Лана пошила вже понад 150 худі, які їй замовляють із різних куточків України.

@lanawabisabi Зпмовити худі можна в інстаграм 👉lanateslenko та zelenihoodie #зеленіхуді♻️ #перетворюємосміттянакоштовності♻️ #екологіяукраїни #ресайклінг #сміттявсюди #мотиватор #стильнийодяг #стильнийобраз #стилістукраїна #дизайнеродягу✂️ #худі #чорнийхуді #худідлячоловіків #худіоверсайз #концептуальнийодяг #concept #hoodie #recycle #upcycling ♬ Never Give Up - Sia

За словами Лани, сміття – це також ресурс, який можна використовувати.

«Я хочу не просто продати річ, яку зробила, а поділитися з людьми й своїм світоглядом. Показати, що творити дизайнерські речі можна з нічого. Я максимально використовую ресурс, який в мене є, нічого не докуповую. Мої худі – це 99% сміття, і лише 1% – це витрати на нитки», – розповіла Лана.

Зараз дизайнерка хоче домовитися з виробниками одягу, щоб ті одразу віддавали їй невикористану тканину, а не викидали на смітник.

Окрім цього, Лана зі своїм чоловіком-архітектором створює будинок зі сміття. Процесом Лана ділиться на своїй сторінці в TikTok.

@lanawabisabi Ответ пользователю @Галина Ананивна #проектдімзісміття♻️ #перетворюємосміттянакоштовності♻️ #екобудинок #екобудівництво #екологіяукраїни #ресайклінг #будуємобудинок #будуємоукраїнуразом #хатавселі #життявселі #переселенці #каналізація #ремонтсвоимируками #своїмируками ♬ оригинальный звук - Lana

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.