Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяTikTok-тренд: чому жінки розмірковують про колишні стосунки своїх партнерів

І як це пов’язано з їхньою поведінкою

У TikTok дедалі частіше можна натрапити на відео, де жінки розповідають, як їх дивують їхні партнери: вони уважні, охайні, чуйні й майже не мають «червоних прапорців». Ці ролики об’єдналися під одним трендом, який отримав назву Someone cooked here і набрав уже понад 90 мільйонів переглядів.

@annaxsitar

its the chip on my lip for me

♬ Someone cooked here - Ritzecracker

Назва тренду й звук, під який його знімають, походить від епізоду в серіалі «Пуститися берега», коли Волтер Вайт заходить до лабораторії й каже: «Хтось готував тут» (Someone cooked here). У випадку з TikTok-трендом вираз Someone cooked here означає, що попередні стосунки вашого нинішнього партнера мали вплив на нього й підштовхнули до змін. Наприклад, вони вивчили, що кондиціонер треба наносити лише на кінчики волосся.

@kahleehaas1

Like bruh WHAT DID YOU JUST SAY!?!?

♬ Someone cooked here - Ritzecracker

Тренд також порівнюють зі словами з пісні Тейлор Свіфт All Of The Girls You Loved Before: «Усі дівчата, яких ти колись кохав / Зробили тебе тим, у кого я закохалась».

@baconeggandcheese420

nah cause who taught you THAT

♬ Someone cooked here - Ritzecracker

Жінки зауважують, що контекст навколо тренду варто сприймати позитивно: вони раді знати, що їхні партнери навчилися чогось корисного з попередніх стосунків і можуть застосовувати це в подальших взаєминах.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.