Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок, який дозволяє розподіляти витрати парі (і не тільки)

До закладок: застосунок, який дозволяє розподіляти витрати парі (і не тільки) — Життя на Wonderzine

Для пар, сусідів чи друзів

Splitwise − застосунок, який дозволяє автоматично розділити витрати на кількох людей. Наприклад, між партнерами, які живуть разом, сусідами по квартирі чи друзями під час розваг і спільних подорожей.

У застосунку можна створити свою категорію. Наприклад, сім’ю: кожен член сім’ї може записувати, скільки грошей він витратив і на що. Можна вписувати будь-які витрати − від оплати за оренду житла, продуктів до великих покупок. 

Коли інший користувач вносить свої витрати, автоматично приходить сповіщення, а програма автоматично розраховує, хто скільки грошей винен.

Також у застосунку є функція «калькулятори справедливості»: програма дає свій нейтральний погляд на проблемну ситуацію з розподілом грошей, якщо важко знайти справедливе рішення самостійно.

Усі дані Splitwise зберігає в хмарному сховищі, тому вони доступні на будь-якому пристрої, де встановлений застосунок: на телефонах чи комп’ютері.

Завантажити програму можна безкоштовно в App Store і Google Play, безпосередньо в застосунку є Pro версія з більшою кількістю функцій.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.