Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЄ питання: як на стосунки впливає якість сну

І чому спати окремо від свого партнера чи партнерки може бути корисно

Понад третина американських пар сплять окремо через дискомфорт під час сну зі своїм партнером чи партнеркою. Про це свідчать результати опитування Американської академії медицини сну (AASM).

Майже половина чоловіків (45%) і чверть жінок (25%) повідомили, що періодично лягають спати окремо від своїх партнерів, щоб виспатися. 

«Поганий сон може погіршити ваш настрій, а ті, хто недосипають, частіше сваряться зі своїми партнерами, що може негативно вплинути на стосунки. Хороший сон важливий як для здоров’я, так і для щастя, тому не дивно, що деякі пари вирішують спати окремо заради загального благополуччя», – сказала речниця AASM Сіма Хосла.

Дослідження показало, що 43% міленіалів час від часу або постійно сплять окремо від своїх партнерів. Серед покоління Х це 33%, зумерів – 28%, представників бебі-буму – 22%.

«Це означає, що люди віддають перевагу сну й залишаються спати в іншій кімнаті, коли це необхідно», – сказала Хосла.

Раніше ми говорили з трьома жінками, які разом із партнерами вирішили спати в різних кімнатах. Вони розповіли про те, як у них з’явилася ця ідея, що вона змінила в їхньому житті й чому спати окремо – це не вирок стосункам.

Фото: Freepik

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.