Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: блогерка, яка знімає гумористичні відео про менструацію

Щоб боротися зі стигмою навколо цієї теми

Гейлі Морріс – британська блогерка, яка знімає гумористичні відео про менструацію, секс і тіло. Вона створює контент ще з 2013 року й за цей час зібрала навколо себе мільйонну аудиторію в TikTok, YouTube та Instagram.

@hayleygeorgiamorris Menstrual cup has entered the Hotel 🏆 (PS I love them really) #mevsbrain ♬ original sound - Hayley Morris

Знімати ролики про все, що пов’язано з тілом, Гейлі надихнув власний досвід статевого дозрівання. За словами блогерки, у підлітковому віці вона була відмінною від своїх однолітків. Це змушувало її почуватися некомфортно, і вона навіть брехала подругам, що в неї теж почалася менструація.

@hayleygeorgiamorris The old “double parked” scenario (sorry for the end) 👀 #mevsbrain ♬ original sound - Hayley Morris

«Я почала знімати відео про табуйовані теми, тому що, коли я росла, то почувалася дуже самотньою», – зізналася Гейлі.

Тепер вона прагне допомогти своїм підписникам розібратися, що відбувається з їхніми тілами під час місячних. Також Гейлі у своїх відео порушує тему сексу й жіночого задоволення, заохочуючи жінок не соромитися свого тіла і своїх бажань.

@hayleygeorgiamorris ad V Hotel Christmas Entertainment Auditions @Lovehoney #mevsbrain ♬ original sound - Hayley Morris

«Я думаю, що в багатьох із нас зараз є погане ставлення до сексу лише тому, що ми відчували, що до нас не дослухаються й це не для нас», – поділилася Гейлі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.