Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяTikTok бореться з трендом Legging Legs, який ідеалізує худі ноги. Що про нього відомо

Багато користувачів засудили тренд

Платформа TikTok почала боротися з трендом Legging Legs, який ідеалізує худі ноги в легінсах, у яких обов’язково має бути просвіт між стегнами. Це явище стало одним із нових, які обговорювали в соцмережі. Про це пише The Independent.

Тренд з’явився в січні. У ньому користувачі зазначають, що ідеально в лосинах виглядають тільки стрункі дівчата з худими ногами, у яких є просвіт між стегнами. Під хештегом #legginslegs користувачки показують свої ноги в лосинах, розповідають, що це їхня ціль на 2024 рік або ж шкодують про те, що їхні ноги начебто не мають красивого вигляду.

Багато користувачів соцмережі засудили цей тренд, назвавши його шкідливим і таким, що може спричинити розлади харчової поведінки. TikTok почав реагувати: тепер під час пошуку відео за хештегом #legginglegs соцмережа замість роликів видає слова підтримки й ресурси з інформацією про розлади харчової поведінки. Утім, на платформі досі можна знайти безліч відео, у яких романтизують худорлявість.

Ми розповідали про тренд Legging Legs, а також про інші нові (і шкідливі) тенденції, які повертають до ідеалів краси героїнового шику.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.