Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЩо завантажити: гра, яка вчить піклуватися про себе

За допомогою легких завдань і дружньої спільноти гравців

A Kinder World – це мобільна гра, у якій через догляд за рослинами ви вчитеся турбуватися про себе.

На створення застосунку розробників спонукали власні труднощі з психічним благополуччям, які виникли в них під час пандемії ковіду. Гра Kinder World покликана допомогти зняти стрес за допомогою виконання легких і приємних завдань. Наприклад, у грі можна доглядати за рослинами, декорувати оселю чи порозмовляти з персонажами-тваринками.

Крім цього, розробники гри мають на меті сформувати дружню спільноту серед гравців, де вони зможуть знайти підтримку. У грі є можливість приятелювати з іншими користувачами й надсилати їм рослини. Також щодня ви отримуєте лист від випадкового гравця зі словами підтримки. Такого листа можна надіслати й самостійно: варто завітати на пошту, де завідує творча лисиця. 

Ще гра заохочує виконувати різні вправи на поліпшення свого самопочуття. Наприклад, коли потрібно полити рослини, застосунок запропонує спочатку одну з трьох вправ: подякувати за щось, визначити свої емоції чи виконати дихальну вправу. У грі також можна дізнаватися, що переживають інші гравці з усього світу, які приємні чи неприємні ситуації в них трапилися. Це допомагає відчути, що ви не сам на сам зі своїми проблемами, і хтось поділяє ваш досвід.

Завантажити гру можна на Android та iOS.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.