Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяПлатформа «ЇЇ підтримка» спільно з Teenergizer надаватиме психологічну допомогу підліткам

Допомагатимуть приймати себе й говорити про свої емоції

Волонтерська платформа психологічної допомоги «ЇЇ підтримка» спільно з рухом Teenergizer надаватиме психологічну підтримку підліткам.

Якщо вам менше 18 років, ви можете отримати психологічну підтримку на сайті Teenergizer. Там вам допоможуть студенти-психологи, які пройшли спеціальне навчання й готові вислухати, дати пораду й підтримати.

«Ми часто не можемо повністю контролювати ситуації, які з нами відбуваються. Багато хто з нас відчуває себе пригнічено і тривожно. Прийняти свій стан і зважитись на вирішення цієї проблеми — непросто, але цей шлях допоможуть пройти психологи. В цьому і є наша задача — бути поруч і надати максимальну підтримку», — засновниця Teenergizer, Яна Панфілова.

Консультації безплатні, вони відбуваються анонімно у форматі листування з 9:00 до 3:00 щодня. Такий формат дає можливість звернутися по допомогу за будь-яких обставин. Ніхто з близьких чи друзів не дізнається про ваше звернення. Звертатися по допомогу можна стільки разів, скільки буде потрібно. 

«Останнім часом на волонтерську платформу «ЇЇ підтримка» звертається дедалі більше підлітків. Власними силами нам уже було складно впоратися, тому важливо було знайти надійних партнерів, які теж надають волонтерську психологічну підтримку. Так ми зможемо допомогти більшій кількості людей», – коментує засновниця «ЇЇ підтримки» Анна Хаєцька.

Волонтерська платформа «ЇЇ підтримка» з’явилася у квітні 2022 року з метою допомогти жінкам та ЛГБТ-людям пережити травмувальний досвід війни, втрату рідних, дому, виснаження і як платформа, яка допомагає у випадках гендерно зумовленого насильства. Платформа є проєктом громадської організації «Почута».

Щоб отримати безоплатну допомогу психолога, заповніть коротку форму

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.