Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Наскільки це важко?» У новому тренді жінки показують, як виконують «традиційно чоловічу» роботу

Тренд надихає жінок не боятися складних завдань

На початку року в TikTok з’явився тренд, у якому жінки показують, як виконують певну роботу, яка в суспільстві традиційно вважається чоловічою. 

Тренд розпочався з відео блогерки mad_mitch, у якому вона розповіла, як наважилася самостійно зробити те, що зазвичай попросила б зробити свого тата. За словами дівчини, їй потрібно було розв’язати проблему з шинами. У такому разі, сказала блогерка, вона б звернулася по допомогу до чоловіка, утім цього разу вона вирішила розібратися із задачею власноруч. 

@mad_mitch

♬ original sound - mads mitch

За словами дівчини, вона подумала: «Наскільки це може бути важко? Чоловіки це роблять», – і тепер вона використовує цей вираз для того, щоб надихнути себе перед виконанням складного завдання.

Вираз блогерки надихнув інших жінок поділитися своїм досвідом. Одна з користувачок TikTok під звук How Hard Can It Be? Boys Do It показала, як працює електрикинею, а інша – нейрохірургинею. Американська письменниця Джоді Піколт також долучилася до тренду, показавши, що коли чоловіки можуть писати книжки, то й вона також може.

@ladyspinedoc How hard can it be? #doctor #neurosurgery #premed #neurosurgeon #howhardcanitbe #medschool #medicalschool ♬ original sound - mads mitch

Деякі користувачки знімали в межах тренду гумористичні відео. Наприклад, тіктокерка slowandsimple пожартувала про те, що чоловіки часто носять одне й те саме вбрання, тож «наскільки це важко може бути» для неї?

@slowandsimple Hi, my name is Amanda and I am a proud outfit repeater 🙋🏻‍♀️ #outfitrepeater #howhardcanitbe #howhardcanitbeboysdoit #minimalismtiktok #minimalistlifestyle #simpleliving #simplelife #capsulewardrobe #tenitemwardrobe ♬ original sound - mads mitch

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.