Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок 21 Days Challenge, який допомагає формувати корисні звички

Обирайте виклик і щодня відмічайте свої успіхи

Продуктивність, відмова від шкідливої їжі, навчання, подяки, зменшення часу перед екраном і піклування про себе – ці й інші корисні звички допомагає формувати застосунок 21 Days Challenge. Програма допомагає налагоджувати свій спосіб життя невеликими кроками через зміну рутинних справ.

«За підрахунками, для формування нової звички людям потрібен 21 день. Це ідеальна кількість часу, щоб змінити або внести щось нове у своє життя. Виберіть для себе найкращий виклик і робіть це протягом 21 дня, і ви побачите, як звичка стає частиною вашого способу життя», – пишуть розробники.

Після виконання щоденного завдання ви позначаєте його як виконане та збираєте бали, за які можете змінювати свій аватар. Окрім списку запропонованих звичок, у застосунку можна знайти прості практики для знаходження щастя та спокою у своєму житті, поради, як учитися ефективно, способи поширення добра, естетичні шпалери на телефон, а також щоденні позитивні афірмації. Свої записи у щоденнику подяки можна залишати анонімно або ж у стрічці, де є відповіді інших користувачів, які діляться своїми почуттями й успіхами.

Застосунок доступний на iOS та Android.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.