Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: інстаграм Gramparents зі стильними образами літніх людей

Вуличні спостереження за звичайними людьми

На кого підписатися: інстаграм Gramparents зі стильними образами літніх людей — Життя на Wonderzine

Gramparents – проєкт блогера з Нью-Йорка, у якому він збирає фото стильно вдягнених літніх людей зі свого міста та поза ним. У профілі представлені переважно вуличні зображення, герої яких часто не помічають, що їх знімають.

Автор проєкту розповідає, що почав звертати увагу на людей старшого віку на вулицях завдяки роботі в геріатричному пансіонаті (будинку літніх людей), де він помітив, що літні люди бувають досить цікавими співрозмовниками. Кайл почав фотографувати стильних жителів Нью-Йорка, намагаючись показати їх за звичними справами, не вириваючи з середовища. За словами автора, це дозволяє передати «природну енергію людей, які просто живуть свій день». Коли акаунт набрав популярності, Кайл почав приймати фотографії підписників з усього світу.

Блогер приділяє особливу увагу тому, що його герої, схоже, не намагаються відповідати трендам, і, за можливості, носять одяг визнаних брендів: «На відміну від молоді, що шукає щось трендове, старші люди йдуть протореним шляхом, і, якщо їх запитати, вони про це не замислюються. Вони насолоджуються співом птахів, кросвордом у сьогоднішній газеті чи компанією друзів у парку».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.