Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДакота Джонсон звинуватила Альфреда Гічкока в домаганнях до її бабусі

«Гічкок зруйнував її кар’єру, тому що вона не хотіла спати з ним»

Дакота Джонсон висловилася щодо сексуальних домагань покійного режисера Альфреда Гічкока до її бабусі, акторки Тіппі Гедрен. Більше про це акторка розповіла в подкасті Awards Chatter від The Hollywood Reporter.

За словами Джонсон, режисер системно дозволяв собі аб’юзивну поведінку стосовно Гедрен, що зрештою зруйнувало її кар’єру. Тіппі Гедрен працювала з режисером на початку 1960-х років над стрічками «Птахи» та «Марні». У своїх мемуарах 2016 року вона розповіла, що Гічкок кілька разів чинив на нею сексуальне насильство.

«Альфред Гічкок зруйнував її кар’єру, тому що вона не хотіла спати з ним, через що він тероризував її. Він так і не був притягнутий до відповідальності. Абсолютно неприйнятно, щоб люди, які мають владу, користувалися нею над кимось у слабшій позиції, незалежно від галузі. Важко про це говорити, бо вона моя бабуся. Ніхто не хотів би уявляти, як використовують їхню бабусю», – сказала Джонсон.

У подкасті Джонсон запитали про підтримку бабусі, коли вона обрала для себе ту ж індустрію.

«Вона підтримувала, і вона завжди була чесною та неухильною в тому, що треба постояти за себе. Вона була такою дивовижною для мене та моєї мами, пояснювала, що з цим не треба миритися. Вона б сказала це набагато красномовніше. Вона все та ж гламурна кінозірка», – розповіла Джонсон.

Фото: Elle

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.