Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: сайт із віртуальними обіймами The Nicest Place on the Internet

Ресурс, який допоможе в кепський день

The Nicest Place on the Internet – сайт, де можна отримати віртуальні обійми від незнайомців із будь-якої точки планети.

Під час завантаження ресурсу автоматично відтворюється плейліст, який складається з 200 відео з обіймами. Відвідувачів сайту по черзі пригортають до себе люди та навіть тварини з Мексики, Іспанії, США, Німеччини й інших куточків світу, доки на фоні грає лірична пісня I Have Never Loved Someone від My Brightest Diamond.

Ресурс створили американські артдизайнери Лорен Перлоу та Джефф Лем. Ідея проєкту прийшла до них, коли ті мали кепський день на роботі й нічим не могли себе підбадьорити.

«Ми з другом Джеффом мали один із тих кепських днів. Жоден із методів, які ми використовували зазвичай, не працював. Ані музика. Ані їжа. Ані офісні цуценята. Ми прагнули чогось щирого та доброго, що применшує незадоволення, захищає від невдач і викликає усмішку. Ми хотіли протистояти негативу з усіх куточків інтернету. Тому, озброївшись штативом, камерою та вільним вихідним, ми створили The Nicest Place on the Internet», – розповідає Лорен.

Ресурс уже відвідали понад 7 мільйонів користувачів, а ролики з обіймами зібрали більше 9 мільйонів переглядів.

До речі, відвідувачі сайту теж можуть долучитися до проєкту та віртуально обійняти когось, надіславши власне відео на електронну пошту творців.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.