Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяКім Кардаш’ян звинуватила Каньє Веста в аб'юзивній поведінці

Кардаш’ян розповіла про бажання колишнього чоловіка «контролювати та маніпулювати»

Кім Кардаш’ян публічно звинуватила колишнього чоловіка Каньє Веста в аб'юзивній поведінці й бажанні «контролювати та маніпулювати».

Кардаш’ян відповіла на звинувачення Веста щодо того, як вона нібито проти його волі дозволяє їхній дочці Норт користуватися TikTok. Як повідомляє CNN, репер опублікував допис в інстаграмі, який підписав: «Оскільки це моє перше розлучення, мені потрібно знати, що мені робити з тим, що мою дочку публікують у TikTok проти моєї волі».

У відповідь Кім опублікувала сторіс, де дорікнула реперу в тому, що його поведінка має для дітей більш травмувальний ефект, ніж соцмережі.

«Постійні напади Каньє на мене в інтерв’ю та в соціальних мережах насправді більш шкідливі, ніж будь-який TikTok Норт. Я роблю все можливе, щоб захистити нашу доньку, водночас дозволяючи їй виражати свою творчість, як вона бажає, під наглядом дорослих, тому що це приносить їй так багато щастя», – ідеться у повідомленні.

За словами Кім, розлучення автоматично є складним для дітей, а Каньє лише погіршує ситуацію своїм бажанням «контролювати та маніпулювати». Вона наголосила, що спроби Каньє винести те, що відбувається, на загальний огляд, «завдає всім болю».

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.