Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україну прибули набори для забезпечення безпечних пологів

Понад 13 тонн необхідних засобів

Агенція ООН із сексуального та репродуктивного здоров’я доставила в Україну необхідні засоби, медичні препарати й інструменти для забезпечення невідкладних потреб з репродуктивного здоров’я. Про це агенція повідомила на своєму сайті.

Набори містять медичні засоби для невідкладної акушерської допомоги, а також клінічного реагування на зґвалтування. Їх надіслали в медичні заклади Києва, Харкова, Дніпра та Запоріжжя, які працюють у надзвичайних обставинах під час російського вторгнення. Наборів достатньо, щоб задовольнити невідкладні потреби у сфері репродуктивного здоров’я 500 000 осіб.

«Право жінок безпечно народжувати та жити без насильства не може бути відкинуто під час війни», – сказав Хайме Надаль, Представник UNFPA в Україні. «Нашим безпосереднім пріоритетом є реагування на їхні конкретні та найнагальніші потреби у захисті здоров’я, прав та гідності».

Також до України направили три укомплектовані матеріалами та персоналом мобільні клініки, включаючи одну пологову. Додатково агенція відправить партію товарів, у якій будуть предмети гігієни та гігієнічні прокладки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.