Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні для дітей створили комікс про мінну безпеку

У ньому пояснюють, як діяти в разі виявлення мін

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з видавництвом «Ранок» розмістили у відкритий доступ дитячий комікс «Мінна безпека не без ПЕКа». Він розповідає про правила поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили на сайті міністерства.

«Наразі питання мінної безпеки для громадян є одним із найактуальніших, оскільки велика частина території нашої держави замінована. Діти – особлива аудиторія. Їм необхідні роз’яснення в доступній формі, що таке базові правила поведінки і як діяти в разі виявлення мін та інших вибухонебезпечних предметів», – зазначили в Мінреінтеграції.

Завдяки коміксу дітям легко можна пояснити основні правила поведінки з вибухонебезпечними предметами. Правильні дії головних героїв у ситуаціях, пов’язаних з мінами чи вибухонебезпечними предметами, стають взірцем для наслідування.

Книга містить QR-посилання, за якими можна перевірити свої знання або переглянути корисне відео. Інтерактивність книжки допоможе в ігровій формі легше засвоїти матеріал.

Завантажити видання можна за посиланнями: 1 частина; 2 частина.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.