Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПід час евакуації з «Азовсталі» окупанти розлучили матір з 4-річною дитиною

Дівчинка Аліса доїхала до Запоріжжя

Під час евакуації цивільних із заводу «Азовсталь» у Маріуполі росіяни розлучили 4-річну дівчинку з матір’ю. Місцезнаходження мами не відоме.

Як повідомляє полк «Азов», під час останньої евакуації з території заводу «Азовсталь» російські окупанти розлучили жінку і її маленьку 4-річну доньку Алісу. Матір залишилася у фільтраційному таборі на території «днр».

«До місця призначення в Запоріжжі сьогодні, у День Матері, доїхала лише дитина, місцезнаходження матері наразі не відоме! Просимо світову спільноту втрутитися та повернути дитині маму», – ідеться в повідомленні.

Раніше відео з Алісою з бункера «Азовсталі» поширювали в мережі. Аліса – донька військової медикині з Маріуполя. Із перших днів облоги міста дівчинка перебувала в укритті, де розміщено імпровізований госпіталь і де її мама надавала допомогу пораненим військовим.

Оновлення

Наразі Аліса в безпеці. Дівчинку тимчасово прихистила працівниця Запорізької ОВА. За інформацією, яку має омбудсменка Людмила Денісова, її маму відправили у фільтраційний табір. «Знайдено родичів Аліси. Найближчим часом дитину передадуть рідним на виховання у безпечний регіон України», – написала Денісова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.