Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМадонна представила авторські NFT на підтримку українських жінок і дітей

Колекція Mother Of Creation

Мадонна й американський цифровий художник Майк Вінкельманн, відомий як Beeple, випустили NFT-колекцію Mother Of Creation. Частину коштів із продажу передадуть на допомогу українським жінкам і дітям.

Усі NFT створені із зображенням 3D-копії Мадонни. На першому, що має назву «Мати природи», співачка народжує дерево в лабораторії, другому, «Мати еволюції», дає життя метеликам посеред зруйнованого міста, а в третьому, «Мати технології», співачка постає серед механічних сороконіжок у пишному саду. Кожен NFT доповнений текстом або музикою до відео. Колекція має на меті відтворити материнство, а також процес народження творів мистецтва.

«Коли рік тому ми з Майком вирішили співпрацювати над цим проєктом, я була рада, що маю можливість поділитися своїм баченням світу як матері й митця з власною унікальною точкою зору Майка [...] Найголовніше, що ми хотіли використати цю можливість, щоб принести користь матерям і дітям, які зараз найбільш потребують», – поділилася Мадонна.

Кошти від продажу цифрових робіт передадуть трьом некомерційним організаціям, які небайдужі співачці. Серед них – фундація «Голоси дітей» (The Voices of Children Foundation), що з 2015 року працює над наданням допомоги жінкам і дітям, які постраждали від війни в Україні. Також кошти передадуть організаціям The City of Joy Foundation, яка допомагає жінкам, постраждалим від насилля, і Black Mama’s Bail Out, що виступає за рівність.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.